"Summer3p", velika žurka na Paliću

Producent i di-džej, osnivač kultne i veoma uticajne izdavačke kuće "Mo'Wax", Džejms Lavel otvoriće 26. jula 17. "Summer3p" festival, a dan ranije biće organizovana specijalna projekcija filma "The Man from the Mo'Wax" u okviru 26. Festivala evropskog filma Palić u bioskopu „Abazija“, upravo o Lavelovom životu i radu.

Gostovanje eminentnog engleskog producenta, osnivača projekta "Unkle" rezultat je saradnje dva festivala, a direktor komunikacija preduzeća „Park Palić“ Oliver Tomić u izjavi Tanjugu kaže da će ove godine prvi put imati di-džeja iz Francuske.

Reč je o Metu Sasariju koji će predstaviti svoju atraktivnu viziju tehna i hausa, a želja organizatora jeste da izvođači dolaze iz različitih zemalja.

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće i iskusni mađarski di-džej Davko, zatim Nik Rivrs, italijanski di-džej sa australijskom adresom, koji je poručio publici da bude spremna na neverovatnu noć i da se veoma raduje nastupu na "Summer3p"-u.

Festival će predstaviti i najbolju selekciju lokalnih di-džejeva: Hrono aka Daltonist, Migaž, Askalun, Hansol bek tu bek No Els, Andi Di i Neomodern.

U okviru porodičnog dana, 28. jula, koji svake godine privlači sve više ljudi, Tomić najavljuje nastup pevača Italijanskog kulturnog centra i kamernog ansambla "Garden Quartet" iz Subotice.

Tomić naglašava da "Summer3p" festival ima svoje mesto: „Društvene mreže rade svoj posao, čuju ljudi, pišu nam iz inostranstva, sada smo na mejl listama svih jakih menadžerskih kuća, zatrpavaju nas mejlovima. Našli smo svoje mesto na tom di-džej invent nebu i drago nam je zbog toga“.

Zbog izgradnje akvaparka na Termalnim bazenima lokacija održavanje festivala je pomerena 46,5 metara zapadno odatle.

„Dalje unapređenje bi bilo vraćanje na staru lokaciju koja će tada već biti akvapark i da konačno dovedemo veliko ime za koje nam treba između 15 i 20 hiljada evra. Već radimo na tome da dobijemo podršku na konkursima i od komercijalnih spoznora, jer takav gost bi privukao i goste iz Budimepšte i Beograda i to bi bila odlična promocija i festivala i Palića i akvaparka koji treba da se otvori“, zaključio je Tomić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара