Bunt rok turneja: „Lagana Sreda“ na „Arsenal festu“ 2019

Po tradiciji „Bunt rok festivala“ RTS-a, pobednicima i najboljim bendovima omogućeni su i nastupi na najznačajnijim letnjim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu. Pobednici petog izdanja BRF, bend „Lagana sreda“ su, nakon svirke na festivalu "Dok’n Ritam" prošlog vikenda u Beogradu, nastupili 22. juna na bini „Arsenal festa“ u Kragujevcu.

Novinari Radio Beograda 202, koji je uživo prenosio sve koncerte sa ovog festivala, intervjuisali su ovim povodom frontmena benda, „Lagana sreda“, Stefana Niketića.

„Sjajna bina, sjajna publika“, bio je zadovoljan Stefan. 

„Bojali smo se nevremena koje su najavljivali i ovde u Kragujevcu, pa smo zato počeli desetak minuta ranije i to je bila dobra odluka. Isprašili smo, energetski, onako kako znamo. Mi u bendu smo i bliski prijatelji i verujem da je zato tako dobra energija na bini, a to i dajemo publici. Veoma sam zadovoljan našim nastupom večeras“, dodao je. 

Kakvi su utisci nakon petog „Bunt rok festivala“ RTS-a?

„Utisci su se tek slegli posle 10-15 dana... Super ekipa, super ljudi zaista sjajno iskustvo za sve mlade bendove koji nisu imali priliku da se profesionalno okušaju pred kamerama, da iskuse snimanje u TV studiju... Nismo očekivali pobedu, prijavili smo se na „Bunt rok festival“ jer smo pre svega nas trojica verovali u taj trio, u „Laganu sredu“, verovali smo u to što radimo. Prvenstveno sviramo iz energije, nebitno ko je kakav i da li je virtuoz kao muzičar...Treba preneti ljudima na bini emociju koju imaš, energiju i emociju...“, veruje Stefan Niketić.

Frontmen pobedničkog benda petog „Bunt rok festivala“ poverio je kako je za mlade, neafirmisane bendove šansa da nastupaju na velikim muzičkim festivalima, na kojima dele scenu sa afirmisanim bendovima i autorima, izuzetno korisna i to ne samo da bi se predstavili publici već da se i kao muzičari razvijaju, unapređuju i uče kako da budu još bolji, u izvođačkom ali i kreativnom smislu. 

Nedavno ste objavili novi singl, da li spremate nešto novo uskoro?

„Evo baš juče smo bili u studiju, snimili smo četiri nove pesme koje možete uskoro da očekujete... Ovom prilikom pozdravljam i zahvaljujem se svima vama, RTS-u, koji ste nam sve ovo omogućili. Dajete nam medijski prostor i brojne prilike da se predstavimo, da nas šira publika upozna“, kaže mladi roker.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара