Priča o Beogradskom pobedniku u pesmi Đure i „Mornara“

Vladimir Đurić Đura i „Mornari“, objavili su novi spot za pesmu „Beogradski pobednik“ koji je ujedno najava za novi album koji se očekuje u septembru.

„Ja sam hteo da napravim pesmu baš iz ugla Pobednika, kao da on peva pesmu i da to bude njegova je priča“, objasnio je gostujući u Beogradskom programu, Vladimir Đurić.

Dodaje da u pesmi, Pobednik govori o tome zašto tu stoji i da se obraća se njegovoj ljubavi.

„To je u stvari jedna lepa razglednica Beograda jer je sve snimano dronom. Beograd je prelep kad se gleda s visine“, rekao je Đurić.

U subotu, 22. juna održava se „Festival letnjih nota“ na Dorćol placu, na kome će nastup imati i Đura sa „Mornarima“.

„Veći deo našeg repertoara je baš veseo, tropski, latino, mediteranski... Tako da, svako ko dođe, on će stvarno da uživa, da igra i peva sa nama i očekujem sve ljude koji dolaze na naše svirke da se pojave“, najavio je Đura.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво