Aleksina „Metamorfoza“ napokon pred publikom

Posle tri godine rada na pesmama, stigao je novi album Alekse Jelića. „Metamorfoza“, u izdanju PGP RTS-a, stiže u pravom trenutku jer je prepuna brzih ritmova, neophodnih tokom vrelih letnjih dana i noći.

Ovaj album je zahtevao od mene da se preispitam, da izaberem put kojim želim da idem, kaže Aleksa Jelić i ističe da je osluškivao razne znakove na koje je nailazio.

Objašnjavajući kako je došlo do naziva novog izdanja, Aleksa navodi da je sam život takav: „Tokom života doživljavamo promene, nailazimo na razne transformacije. Postoje one lepe od puberteta, dobijanja prvog posla, a postoje i one životne oko četrdesetih kada ‚drma sa svih strana“.

„Mislim da sam konačno slobodan i svoj. Ovaj album totalno predstavlja mene. I dalje igram, i dalje pevam, zabavljam i sebe i druge i to jenegde i moja uloga u ovom životu“, ocenio je Jelić dodajući da je i kao igrač prošao kroz metamorfoze.

Koreografije koje izvodi na sceni izvodi sa lakoćom, ipak iza toga stoji kontinuiran rad.

„Mi smo na ovom albumu radili od 2015. godine. Ponekad kad sam čuo Olivera Mandića da kaže: 'Radim godinama na albumu.' Pa što toliko? E, upravo zato“, objašnjava svestrani umetnik naglasivši da misli da je Metamorfoza metamorfoza za pop muziku u Srbiji.

U spotu za pesmu Trube sviraju koji najbolje najavljuje novi album pojavljuju se komšije iz zgrade u kojoj živi Aleksin tata, glumica Tanja Bošković i pevačica Vanesa Šokčić.

Aleksa obećava još nekoliko spotova, promociju albuma, a zatim i žive nastupe kako bi svih osam novih pesama stigle do publike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво