Tako mlad, a već pola veka – „Radio 202“ proslavlja rođendan besplatnim koncertom

„Radio Beograd 202“ slavi 50. rođendan besplatnim koncertom, 26. juna u Štark areni, na kojem će nastupiti brojni prijatelji kultne „Dvestadvojke“ – „Ju grupa“, „Van Gog“, „Neverne bebe“, Neno Belan i „Fjumensi“, Dejan Cukić i „Spori ritam“, „Artan Lili“, „Zemlja gruva“...

Glavna i odgovorna urednica Dvestadvojke Milica Kuburović kaže da je zbog velikoj jubileja odlučeno da se napravi veliki koncert u Štark areni u Beograd, a na njega će biti pozvani prijatelji radija, koji su na njemu rasli i prvi put nastupali.

Između ostalih, to su „Ju grupa“, „Van Gog“, „Neverne bebe“, Neno Belan i „Fjumensi“, Dejan Cukić i „Spori ritam“, „Artan Lili“, „Zemlja gruva“ i još jedan poseban, ali, za sada, gost iznenađenja.

Koncert će biti održan 26. juna, dan pred rođendan Radio Beograda 202 i ulaz je besplatan, ali će svi koji žele da dođu morati da imaju kartu, koju mogu da preuzmu od sutra na biletarnici Štark arene, a potom i na portirnici radija.

Dvestadvojka je tokom čitavog svog postojanja oduvek gajila poseban odnos sa slušaocima.

„Taj odnos traje 24 časa dnevno, što preko klasičnog, fiksnog telefona, što preko SMS poruka, što preko društvenih mreža. Takođe nam dolaze u posetu“, objašnjava Milica Kuburović.

Prema njenim rečima, Radio Beograd 202 bila je i prva institucija koja je u staroj Jugoslaviji organizovala slobodne izbore i to za hit nedelje, gde su ljudi direktno učestvovali u izboru.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво