Raspevani „Kolibri“ usrećili publiku u Kombank dvorani

Članovi dečjeg hora „Kolibri“ održali su sinoć koncert pod nazivom „Put do sreće“ u beogradskoj Kombank dorani.

Išli smo u Afriku, Deca su ukras sveta, Drugarstvo, Hoću u „Kolibre“, Razbole se lisica... samo su neke od popularnih numera kojima je raspevana družina predvođena dirigentom Ljiljanom Ranđelović uveseljavala svoje drugare koji su došli na koncert.

Omiljenom dečjem horu uz koji su odrasle generacije pridružili su se muzičari Big benda RTS, a specijalni gost bio je glumac Ivan Jevtović koji je svojim šalama u više navrata izmamio osmehe najmlađim posetiocima.

Atmosfera u punoj sali Kombank dvorane podigla je u jednom trenutku na noge kako decu tako i njihove mame i tate koji su do kraja koncerta đuskali uz pesmice „Kolibrija“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи