Navala kupaca za karte za ovogodišnji „Egzit“

Za manje od sat vremena širom sveta rasprodato 9.000 jednodnevnih ulaznica za „Egzit“, po poklon ceni, čija prodaja je počela juče u podne.

Protok servera za onlajn prodaju ove godine je bio dodatno pojačan za navalu kupaca iz preko 70 zemalja sveta, dok je ispred centralne blagajne „Gigstiksa“ u tržnom centru „Pariski magazin“, u centru Novog Sada, gužva počela da se formira već u osam ujutru.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je najveće do sada, a glavni razlog je impresivan muzički program koji predvode rok titani „Kjur“, rok bend o kome se trenutno najviše priča „Greta van flit“, nekrunisani kralj grajm scene Skepta i nova hip-hop diva IAMDDB, najčuveniji di-džej svih vremena Karl Koks, zvanično najpopularniji di-džej tandem Dimitri Vegas i Lajk Majk, te hitmejkeri Di-džej Snejk, „Čejnsmokers“, Dizajner, „Lost frekvensiz“, Sofi Taker i Tom Voker, bas heroji „Čejs i Status“ i Dab Ef-iks, asovi elektronske scene Solomun, „Tejl of as“, Masio Pleks, Tarja Turunen, Pol Kalkbrener, Šarlot de Vajt, Boris Brejha, Pegi Gou, Džef Majls, Ameli Lens, Daks Džej i brojni drugi, na preko četrdeset bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Na „Egzit“ koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 4. do 7. jula, pored publike iz Srbije i regiona dolaze i posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovačke, Rusije, Italije, Švajcarske, Austrije, Ukrajine, Mađarske, Finske, Češke, Nemačke, Norveške, Grčke, Švedske, ali i nekih dalekih zemalja kao što su Kina, Alžir, Tunis, Indija, Brazil, Egipat, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Japan, Australija, Singapur, Izrael, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kanada i Južna Afrika, te iz mnogih drugih država širom sveta.

Već je popunjeno preko 70 odsto kapaciteta Tvrđave, pa se onima koji još uvek nisu obezbedili ulaznice savetuje da požure i obezbede kartu sa visokih 45 odsto uštede od 6.990 dinara za sve dane, te 2.990 dinara za prvi i 2.690 dinara za drugi, treći ili četvrti dan festivala. Ostao je vrlo ograničen broj ulaznica od 4.990 dinara za fan-pit za nastup sastava „Kjur" prvog dana festivala, a u prodaji su gold-vip dnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara.

U toku je i popularna akcija „4+1“, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za festival „Egzit", petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju.

Ulaznice za „Egzit“ mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže „Gigstiksa“. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво