„Predvorje ludila“, novi singl Olivera Katića

Muzička publika, Olivera Katića upoznala je kao vicepobednika serijala „Ja Imam Talenat“. Bio je jedan od troje finalista izbora za srpskog predstavnika na „Evrosongu“ u Oslu. Te 2010. predstavljao nas je Milan Stanković.

Oliver ima iskustva na sceni „Evrosonga“, ali, za sada, samo kao prateći vokal.

„Bio sam deo delegacije u Beču sa Bojanom Stamenov, tu sam bio i plesač, još me bole kolena sa tog nastupa“, rekao je Oliver, gostujući u Jutarnjem programu, i dodao da je na „Evrosongu“ nastupao i sa ekipom iz Crne Gore, takođe kao prateći vokal.

Trenutno je posvećen je autorskom radu. Za PGP RTS izdao je singl Predvorje ludila, a u pripremi je još jedan singl, i novi pop-rok album koji se očekuje do kraja godine.

Mladi pevač ističe da je tokom karijere imao sreće da radi sa iskusnim kolegama, koji su mu pomogli i tokom rada na albumu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво