Radio Slejv i "Mathame" ovog vikenda u „Barutani“

U kultni beogradski klub na otvorenom, „Barutana“, stižu legendarni producent Radio Slejv i "Skywalking" duo "Mathame". Domaću podršku za noć u klubu sa najlepšim svitanjima pružiće Marko Nastić i Vlada Janjić.

Radio Slejv, duže od dve decenije aktivna sila andergraund dens-scene, u „Barutanu“ dolazi sa svežom, tek objavljenom muzikom na svom novom izdanju Stranger in The Night. Ploča Ground Control-Last Communication je njegovo prvo solo izdanje od 2017. godine, a recenzije kažu da je „prevazišao standard kvaliteta kakav se očekuje od izvanredno produktivnog producenta“.

Kao osnivač legendarne kuće „Rekids“, dao je poseban doprinos razvoju mnogih talenata. Kao producent stoji iza brojnih pseudonima i saradnji od kojih je ipak najprepoznatljiviji Radio Slejv, uticajni autor, di-džej, ljubitelj edita i traženi remikser.

Njegov unikatan potpis u svojoj diskografiji ima širok spektar imena iz sveta plesne muzike i šire, pored ostalih i Agoria, "Slam", Karl Krejg, ali i "UNKLE", "New Order", Kajli Minog. U „Berghainu“ i „Panoramabaru“ od 2007. godine organizuje „Rekids žurke“, a svoju nepogrešivu plesnu recepturu redovno deli sa publikom najrelevantnijih klubova sveta. U Beogradu se očekuje set koji obiluje optimalnim, energičnim klupskim tehno zvukom.

Duo "Mathame" su nove zveze „Afterlajf“ koncepta koji dolazi iz podnožja Etne, ali i iz kreativnog okruženja nesumnjivo najznačajnijeg svetskog klabing brenda današnjice koji predvode "Tale Of Us". Pre toga su put do zvezda prokrčili izdanjima za „Suvenir“, „Oditi“ i „Bastard“, marku iza koje stoji Val, gošća na prvom „Apgrejd“ partiju ove sezone. Mladi Amadeo ima njuh za senzibilitet savremenog dens-podijuma, deceniju stariji Mateo predstavlja intuitivnu, duhovnu stranu i „staru školu" ovog perspektivnog dua.

Jedan od najistaknutijih srpskih producenata i miljenika domaće publike, Marko Nastić,
čiju dve decenije dugu karijeru prati i međunarodni uspeh, još jednom se pridružuje „Apgrejdovom“ postrojavanju. Noć pod zvezdanim nebom u „Barutani“ pojačaće i Vlada Janjić, jedan od osnivača ovog koncepta i veteran scene elektronske muzike u Srbiji.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 14. maj 2019, 14:00) - anonymous [neregistrovani]

EDM

Elektronska muzika nije samo tehno i haus. Osim u Srbiji.