Kupanje na Savskom jezeru počinje uz „Dunav“ i „Kotor“

Početak letnje kupališne sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 14. juna, u oazi „Bir garden“, besplatnim koncertima dva rok benda koji već decenijama vladaju na ovim prostorima – „Ju grupe“ i „Galije“.

„Pored besplatnih koncerata JP 'Ada Ciganlija' je obezbedila da 14. juna svi posetioci, koji dođu na koncerte, mogu besplatno da se parkiraju na javnom parkingu koji se nalazi u blizini 'Bir gardena' rekao je direktor JP 'Ada Ciganlija', Robert Đukić i dodao da će u subotu 15. juna u 10 časova, biti podignuta 'Plava zastava', koja će i zvanično označiti početak sezone kupanja na Savskom jezeru. 

„'Plava zastava' je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će naši sugrađani i gosti Beograda moći bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije svakoga dana od 10 do 19 časova, zaključno sa 8. septembrom, a na raspolaganju će konstantno biti i spasilačke službe i služba hitne medicinske pomoći“, istakao je Đukić.

„Dođite da zagrmimo zajedno!“

Poziv Beograđanima i svim gostima glavnog grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i nekoliko sati nezaboravne svirke.

„Ovo je još jedna lepa prilika da zasviramo za beogradsku publiku. Naš nastup označiće početak nove letnje sezone kupanja i uživanja na lokaciji koja pruža zadovoljstvo boravka na plaži i u prirodi, svim gostima i stanovnicima Beograda, već dugi niz godina. Posebno nam je drago što pored sezone kupanja otvaramo i sezonu koncerata na festivalu 'Bir Garden', koji je bio, i nastavlja da bude domaćin mnogim popularnim, ali i mladim bendovima današnje scene. Upućujemo poziv svim ljubiteljima dobre rokenrol svirke da nam se pridruže da zagrmimo i zapevamo zajedno“, poručio je u ime „Ju grupe“ Petar Jelić.

Prvi koncerti na bini „Bir Gardena“ će trajati do 4. avgusta i uz bogat muzički program.

U subotu, 15. juna na „Bir Gardenu“ od 20 časova se nastavljaju odlične svirke kada će nastupiti popularni pančevački indi pop rok elektro duo „Buč Kesidi“, a posle duge pauze će nastupiti i energični i romantični bend „Plejboj“, koji je na sceni prisutan već više od 20 godina, a poznat je po izuzetno retkim živim nastupima.

Producent manifestacije je Beogradska kulturna mreža. Podršku, osim JP „Ada Ciganlija“, pružaju Skupština Grada Beograda, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Turistička organizacija Beograda.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво