Bek se vraća uz “Saw Lightning” i najavljuje novi album

Miljenik publike i kritičara i dobitnik Gremija najavio je novi album koji stiže pravo iz budućnosti. Bek predstavlja futuristički singl pod nazivom "Saw Lightning" kojim priprema teren za "Hyperspace".

Novi singl višestrukog dobitnika Gremija obogaćen je Bekovim zaštitnim znakom – moćnim zvucima akustične gitare, a pravi muzički znalci će već na prvo slušanje naslutiti da je u produkciji učestvovao i Farel Vilijams, koji je doprineo bubnjevima i klavijaturama, kao i pratećim vokalima.

Predstavljena pesma Saw Lightning ujedno je deo nove Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro kampanje, te se koristi u reklamnom spotu u kojem se pojavljuju brojni popularni sportisti, kao što su Lebron Džejms i Serena Vilijams.

Na spotu je radio i reditelj nagrađen Gremijem Hiro Murai.

Saw Lightning će se naći na muzičarevom 14. studijskom albumu naziva Hyperspace.

Poslednji studijski album Colors objavio je krajem 2017. godine, a na njemu su se našli singlovi poput Dear Life i Up All Night.

Colors je osvojio dve Gremi nagrade, što Beka čini sedmerostrukim dobitnikom tog značajnog muzičkog priznanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи