"Medellin", najava za Madonin novi album

Ona vlada pop muzikom, a on je kolumbijska muzička zvezda. Madona i Maluma zajedno predstavljaju singl "Medellin" koji najavljuje izlazak novog albuma kraljice popa.

Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madone. Ona i kolumbijska zvezda Maluma danas su predstavili Medellin, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma Madame X, najavljenog za 14. jun.

Kratke najave su prethodnih dana uzdrmale internet zajednicu i o ovom izdanju se nagađalo sa velikom strašću.

Sada, nakon predstavljenih vizuala, dolazi i zvanična najava Madoninog 14. studijskog albuma.

Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madone i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja.

Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre singlom Medellin, koji je koproducirao Mirvais i oslikava duh Maluminog rodnog grada.

Osim toga, tu spadaju i himna I Rise, „jamajčanska denshol“ numera Future na kojoj se pridružuje Kuavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera Dark Ballet.
 
„Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madona. „Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma.“

U toku više od 18 meseci snimanja u Portugalu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madona je na 14. studijskom albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su pomenuti Diplo i Mirvais, zatim Majk Din i drugi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво