Stigao Zedov remiks njegovog dueta sa Kejti Peri "365"

Kako bi dodatno privukli pažnju publike na pesmu "365", Kejti Petri i Zed odlučili su da objave i zvaničan remiks numere. Zed je autor pa se očekuje da se uskoro ostvari njihova želja da se nađu na „Bilbordovoj“ listi.

Sredinom februara, tačno na Dan zaljubljenih, Kejti Peri i nemački di-džej Zed objavili su spot za pesmu "365".

Do tog momenta singl je već bio preuzet 41 milion puta sa servisa Spotifaj i osvajao radio-stanice.

Iako se i pesma i spot, koji sada ima oko 55 miliona pregleda samo na Jutjubu, dopadaju publici, autori kao da nisu zadovoljni. Razlog za nezadovoljstvo je činjenica da numera nije dospela na Bilbordovu top-listu najboljih 100 pesama.

Kako bi „pogurali“ originalnu verziju, pripremili su zvanični remiks čiji autor je Zed.
Objavljena su još tri remiksa pesme "365".

Zed je objasnio u poruci na Instagramu da je trenutno opčinjen takvom vrstom muzike: „Puštamo već neko vreme ovaj remiks i reakcije su neverovatne pa smo odlučili da ga objavimo kao zvaničan remiks“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво