Najveći kubanski plesač svih vremena Majkl Fonc u Beogradu

Specijalno izdanje najveće žurke u regionu, posvećeno je jednom od najboljih kubanskih plesača svih vremena Majklu Foncu, koji će 30. marta održati plesni kurs u prostorijama Dečjeg kulturnog centra „Majdan“, sa svojom partnerkom Silvijom Ćapeli.

Organizatori najavljuju do sada neviđeni plesni spektakl na našim prostorima.

„Beograde, vidimo se uskoro! Družićemo se četiri sata na radionicama i jedva čekam da vidim kako napredujete. Takođe, pozivam sve da dođu na spektakl, 30. marta u Studentski Kulturni Centar, čuo sam da Beograd ima fantastičnu publiku“, izjavio je Majkl Fonc.

Majkl Fonc je svoje fantastično plesno umeće podelio sa publikom i to u dva igrana filma, kao i u jednoj televizijskoj seriji. Našoj publici je poznat po ulozi u filmu Ulični ples 2.

Fonc će podeliti svoje plesno znanje sa beogradskom publikom, gde će održati plesni kurs, i to u trajanju od četiri sata. Svi zaljubljenici plesa mogu uživati, učiti i vredno raditi na poboljšanju tehnike plesova u kojima Fonc briljira: afro-kjuban, balet, savremeni ples, džez, hip-hop, flamenko, kao i mnoge druge latino-američke plesove.

Majkl Fonc je instruktor, koreograf i plesač. Rođen je 1976. godine na Kubi. Znanje iz baleta, savremenog i modernog plesa, sticao je u kabareu „Tropikana“, na Kubi, koji je ujedno i najpoznatiji kabare na svetu.

Godine 2000. preselio u Italiju, sa grupom „Ire Bata“, gde je nadograđivao svoje znanje, što u samoj grupi, od velikih plesnih učitelja i mnogih drugih.

Na svetskom kongresu salse 2006. godine u Varšavi, osvojio je nagradu za najbolju koreografiju i najboljeg plesača.

Plesni klub „Al Centro“ osnovan je 2012. godine od grupe zaljubljenika i poštovalaca plesa. Sa željom da rasplešu Beograd, ne posustaju, te njihove časove i seminare pohađa veliki broj beograđana. Domaćini su najposećenijih plesnih žurki na Balkanu, kao i u ovom delu Evrope.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво