„Van Gog“ u Kombank Dvorani

Gostujući u Beogradskoj hronici Zvonimir Đukić Đule, pevač, gitarista, autor i frontmen grupe „Van Gog“, najavio je koncert za 23. mart u Kombank Dvorani.

Koncertom pod sloganom Svira nam se, kao i albumom Morem bez obala, Đule je najavio neobičan nastup svoje grupe.

„Koncert pred nama je potpuno drugačiji koncept, kada je u pitanju grupa „Van Gog“. Medijska turneja na kojoj se nalazim prethodnih nedelja je razlog predstavljanja desetog  studijskog albuma, More bez obala, kao i knjige istog naslova. Pored CD-a, tu su pesme i fotografije sa turneja za nama“, rekao je Đule.

Koncert je osmišljen kao tišina koju proizvodi grupa „Van Gog“ svirajući svoju muziku, kao i razgovori koje vodimo na bini i interaktivni kontakt sa publikom. 

„Taj 'Van Gog' na drva, je nešto potpuno drugačije i mnogo volimo taj koncert. Publika će uživati u različitosti u kojoj ćemo se i mi naći. Lepota i draž je u tome što se on dešava potpuno neplanirano na bini“, napominje frontmen grupe.

To će biti pesme dobro znane publici odsvirane na izvorni način, kako su zvučale kada su nastale. U pitanju je akustika.

„Sebi smo rekli da ne želimo da se pripremamo, nego da taj koncert bude upravo u tom trenutku takav. Ovo je zatišje pred buru, odnosno za turneju More bez obala, koja počinje u junu i nosi ton posebnosti u nama. Nošena na krilima ovog zatišja kroz akustiku i tišinu ta buka koju ćemo proizvesti biće nešto najlepše“, istakao je pevač.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи