Balkanska muzička zvezda Senidah objavljuje prvi album

Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, Senidah, koja je za samo godinu dana stekla status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu, za 25. mart je najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom „Bez tebe“.

Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom Slađana, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album Bez tebe u izdanju „Basiviti didžitala“.

„Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove Crno srce i producirao ga je Cobi“, kažu u ovoj izdavačkoj kući.

Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl Rajd (Ride) na engleskom jeziku.

„Engleski se lepo peva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila“, objašnjava Senidah.

Posle gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova i njenog jedinstvenog vokala.

Senidah će svoje nove pesme po prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji 20. aprila u Hali sportova „Ranko Žeravica" na „Basiviti didžital šovkejsu“, koji će okupiti naša najaktuelnija muzička imena.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 21. mar 2019, 06:16) - anonymous [neregistrovani]

"BASIVITI DIDZITAL SHOUKEJSU"

koji je to jezik?

(četvrtak, 21. mar 2019, 00:48) - anonymous [neregistrovani]

Hm

Uzasan engleski igovor- nista je ne razumijem