„Banda“ – od „Cipele“ do vorld mjuzika

Marko Kon i Milan Nikolić sa pesmom „Cipela“, predstavljali su Srbiju na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“ u Moskvi, od čega je prošlo deset godina. „To je jedan fenomenalni muzički šou, najveći sigurno u Evropi a možda i u svetu“, rekao je Nikolić gostujući u Jutarnjem programu RTS-a i najavio novi singl njegovog benda „Banda“.

Govoreći o „Evrosongu“, nakon što je prošla decenija od njegovog nastupa sa Markom Konom, Milan Nikolić je rekao da je za njega to jedino veliko muzičko takmičenje, za koje takođe misli i da je jedan lep muzički cirkus.

Dodaje da su euforija, marketing i predstavljanje u inostranstvu jedno prelepo iskustvo. Kaže i da mu se dopada izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije na „Evrosongu“ – Nevena Božović i pesma Kruna.

„Pesma je odlična a vokal mislim, još bolji, za razliku od nekih drugih zemalja gde je sad zadnjih godina aktuelno da neke zemlje šalju pevačice s bradama ili pevače s grudima. Mislim da ove godine šaljemo nešto mnogo lepo, kvalitetno i normalno, što je za taj šou u ovom trenutku meni najbitnije, da imaš nešto normalno i da to bude lepo. Ja mislim da je Srbija u celom tom cirkusu, možda na najboljem putu“, rekao je Nikolić.

Kaže da je Nevenino iskustvo na evrovizijskim takmičenjima dosta značajno. Inače, Nevena će ove godine treći put nastupati na jednom evrovizijskom takmičenju, pripremaju se gostovanja, u toku su koreografske probe...

Milan je takođe angažovan u grupi „Banda“ koja je u januaru za RTS objavila CD pod imenom Bravos

„To su instrumentali, vorld mjuzik, neki etno-džez. Već ima jako dobre reakcije, dva spota su urađena koja se već emituju na RTS-u, reakcije su odlične i sad je u pripremi novi singl, koji će izaći u septembru, oktobru“, najavio je Nikolić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво