„Vrabac“, novi adut Emeli Sande

Posle skoro trogodišnje pauze, Emeli Sande je spremna da se vrati na tron kao kraljica britanskih balada. Dok njen treći studijski album ne bude stigao, kantautorka obožavaocima predstavlja singl "Sparrow".

Višestruko talentovana Emeli Sande pojavila se 2012. godine niotkuda i svet osvojila numerama Read All About It, Next To Me i Clown.

Ubrzo je svetlost dana ugledao njen prvenac Our Version Of Events, a četiri godine kasnije, iako nije ponovila uspeh koji je imala sa debi-albumom, učvrstila je svoju poziciju na muzičkoj sceni izdanjem Long Live the Angels.

Posle predaha, Emili se sada vraća na scenu najavljujući treći studijski album numerom Sparrow. Pevačica, međutim, ne otkriva ništa o izdanju već pušta publiku da sama nasluti šta se krčka u njenoj muzičkoh kuhinji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи