Lepa Lukić: Od dva putića, izabrala sam pravi

Ostala sam pri zemlji i žena sam iz naroda. Mogu da budem nervozna i da plačem, ali sam za obožavaoce uvek nasmejana. Od njih živim i oni su me napravili, navela je Lepa Lukić, gostujući na RTS-u promovišući novo izdanje PGP-a „Pesme za sva vremena“.

Na novoj kompilaciji nalazi se 21 pesma, a Lepa Lukić ističe da je izbor pao na pesme sa prošlih albuma koje su pale u drugi plan od hitova, kao i dve nove numere - Krune bih se odrekla i Kako želim da te vidim.

Poznata pevačica ističe da je slava nije opila i da obožavaoci to prepoznaju.

„Ostala sam pri zemlji i žena sam iz naroda. Mogu da budem nervozna i da plačem, ali ako je neko tražio da se slika sa mnom, nikada nisam rekla da ne može i nikada se nije desilo da nisam nasmejana. Ja od njih živim i oni su me napravili Lepom Lukić", ističe pevačica.

O tome da li se malo umorila od decenijske karijere, legenda narodne muzike ima jasan odgovor: „Ne."

„Mogu da pevam celu noć. Pre će da me zabole noge. Što više pevam, bolje pevam", kaže Lepa Lukić.

Lepa Lukić kaže da RTS ima posebno mesto u njenom srcu, jer je tu prvi put zapevala, još od kada je snimila Od izvora dva putića za PGP.

Ističe i da ništa u životu ne bi menjala.

„Taman posla da želim nešto da promenim. Od dva putića, izabrala sam onaj pravi", zaključila je Lepa Lukić.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво