Fenomen „Niplpipl“ – tajanstveni bend rasprodao Beograd!

Elektro pop duo „Niplpipl“ rasprodao je sve ulaznice za koncert 15. marta u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

Tajanstveni, maskirani žensko-muški dvojac, čija dva singla Frka i Sutra beleže milionske preglede na Jutjubu prošle zime, mesec i po dana ranije rasprodali su „Tvornicu“ u matičnom Zagrebu, postavivši rekord za domaće izvođače, a sada će održati i rasprodat koncert u Beogradu.

„Niplpipl“ su regionalna festivalska atrakcija i fenomen. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Za bend se u regionu pročulo 2017. godine kada se pojavila obrada davnog hita Zdenke Kovačiček Frka, što je uslovilo da publika otkrije i njihove prethodne singlove, od debitantskih Sutra i Broj, preko Bolji i Ne volim te, do sjajnog Balkan Ekspresa.

Na koncertu 15. marta u Domu omladine Beograda, publika će moći da konzumira pića isključivo iz trajnih čaša koje se ne bacaju. Time promoterska kuća „Long plej“, uz podršku DOB-a, nastavlja ekološki angažovanu akciju smanjenja korišćenja jednokratnih plastičnih čaša, započetu nedavno na manifestaciji Dani Darka Rundeka u Beogradu.

Kao i tada, posetioci koncerta mogu, na nekoliko punktova, da dobiju za 100 dinara kaucije čašu za konzumiranje pića. Prilikom izlaska, oni mogu poneti sa sobom čašu kao suvenir, ili je vratiti na punkt i dobiti nazad 100 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи