Jelena Tomašević sprema iznenađenje za beogradski koncert

Dve godine posle nastupa u Centru „Sava“, Jelena Tomašević vraća se u isti prostor da bi 14. marta održala veliki solostički koncert. Pratiće je Gudači Svetog Đorđa, a pevačica sprema i iznenađenja o kojim ne otkriva čak ni detalje.

Koncert će biti jedinstvena prilika da se otkrije i predstavi novi zvuk spojen sa magijom Gudača Svetog Đorđa.

Za svoj koncert Jelena najavljuje i iznenađenja. „Biće tu pesama sa prvog i drugog albuma, numera sa singlova, sve to u specijalnim aranžmanima“, napominje Jelena.

Pevačica i njen tim spremaju nastup koji će za njene obožavaoce biti poslastica jer će biti neobičan po režiji, scenografiji, koreografiji, vizuelnom doživljaju, atmosferi.

„Sve to je na nivou moje odluke da se više igram i uživam u pevanju sa mojim muzičarima. To će biti pravo muzičko veče, a ja ću biti malo drugačija“, objašnjava Jelena neotkrivajući previše.

Jelena je 2002. godine pobedila na takmičenju „3K dur“, koje sada opisuje kao veliko iskustvo. Iako je godinama na sceni, smatra da ima prostora za napredovanje i učenje i da pevač može da se nadograđuje dok je živ.

Kao nekadašnja predstavnica Srbije na „Evrosongu“, Jelena Tomašević učestvovala je u revijalnom delu „Beovizije 2019“, izbora za srpskog predstavnika na „Pesmi Evrovizije“.

„Lepo je što Beograd ima svoj festival. To je idealno mesto za pevače koji počinju svoju karijeru, za afirmisane pevače, za kompozitore“, ocenila je pevačica govoreći o „Beoviziji“

Kao uvertiru za beogradski koncert Jelena je nedavno objavila baladu Suncokret, koja će premijerno biti izvedena u Centru „Sava“.

„Koncert je najavljen posle dve godine i uopšte nemam taj osećaj da je toliko prošlo. Imam sreću da ljudi dolaze da slušaju muziku koja nije trendovska“, ističe pevačica.

U svoje slobodno vreme, Jelena je mama, obavlja sve svoje dužnosti i kaže da je srećna što nema fiksno radno vreme.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи