Grupa "No Comment" promovisala debi album

Uz podršku kolega i prijatelja, grupa "No Comment" je juče promovisala svoj debitantski album „Reci bar da sanjaš“. Njihov prvenac sadrži osam pop-rok pesama sa primesama elektronske muzike.

Sinoć je u beogradskom klubu "Lava bar" grupa "No Comment" održala promociju debi albuma u izdanju PGP RTS, pod nazivom "Reci bar da sanjaš".

U veseloj atmosferi, uz tortu i šampanjac članovi benda su odsvirali tri pesme i veliku zahvalnost uputili Tijani Dapčević, glavnom incijatoru ovog albuma, i izdavačkoj kući PGP RTS.

Svojim prisustvom podršku su pružile kolege i prijatelji Srđan Marjanović, Mia Borisavljević, Ivana Selakov, Aleksandra Perović i drugi.

Album "Reci bar da sanjaš" sadrži osam pesama pop-rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: "Vino", "Vrela a ledena", "Hvala ti za sve", "Greh", "Marija", "Dva pramena", "Reci bar da sanjaš" i "Nek ti je". Autori tekstova su Svetlana Ceca Slavković, Lidija Rosić, Vuk Matić i Aleksandar Kitanović.

"No Comment" čine Aleksandar Kitanović (vokal), Vuk Matić (gitara), Uroš Ranković (klavijature), Marko Kalabić (bubanj) i Maja Dukić (prateći vokal).

Prateći vokali na snimanju ovog albuma bile su Ivana Selakov i Sanja Bogosavljević.

Grupa "No Comment" osnovana je 2002. godine.

Tri godine kasnije osvojili su nagradu za pesmu "Reci bar da sanjaš" na festivalu "Sunčane skale" na večeri "novih zvezda". Iste godine ušli su u finale Radijskog festivala sa pesmom "Nek ti je", a 2008. godine su osvojili nagradu za tekst godine sa pesmom "Greh" na festivalu "Stari grad".

broj komentara 0 pošalji komentar