Finale „Beovizije“, ko ide u Tel Aviv?

Posle napetog prvog i drugog polufinala, došlo je vreme da se odabere pobednik ovogodišnje „Beovizije“, koji će biti poznat nakon finala čiji je početak zakazan za 21.00 čas, a moći će da se uživo prati na našem Prvom programu i RTS Planeti.

Dvanaest kompozicija će se večeras nadmetati za pobednika „Beovizije“, koji će predstavljati Srbiju na izboru za „Pesmu Evrovizije“ u Tel Avivu.

Prvo polufinale iznedrilo je šest finalista: Aleksandra SekulićTugo, Saška Janks – Da li čuješ moj glas, Nataša i Una – Samo bez straha, Ivan Kurtić – Bela, „Vonder strings“ i Ivana Vladović – Moja bol i Sofija Perić – Aritmija.

Konačna lista večerašnjih takmičara bila je poznata posle drugog polufinala, kada se još šest kompozicija plasiralo u finale: „Majdan“ – Budim te, Jana – Viktorija, Nevena Božović – Kruna, Ana Popović – Lutaš, Dženan Lončarević – Nema suza i Lord – Radnički san.

Takmičare i publiku ugostiće domaćini oba polufinala - Dragana Kosjerina, Ivan Mihailović, Ana Babić i Nebojša Milovanović, dok će se iz „zelene sobe“ uključivati Kristina Radenković i Bojana Marković.

Sve kompozicije koje učestvuju na ovogodišnjem festivalu dostupne su na multimedijalnoj platformi RTS Planeta i zvaničnom Jutjub kanalu RTS-a za „Pesmu Evrovizije“.

U odlučivanju kojih šest pesama iz svakog polufinala će se takmičiti u finalu odlučuje stručni žiri, ali i naši gledaoci, po Evrovizijskom principu.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи