Di-džej Snejk potvrdio dolazak na „Egzit“

Jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svetu i autor niza najslušanijih globalnih hitova, di-džej Snejk, potvrdio je nastup na glavnoj bini festivala „Egzit“, 6. jula.

Hitovi koje potpisuje francuski di-džej, poput Taki Taki, Lean On i Turn Down for What, uspeli su da stignu do vrtoglavih osam milijardi Jutjub pregleda i pet milijardi Spotifaj slušanja.

Najpopularniji svetski muzičari kao što su Lajdi Gaga, Ed Širan, Kardi Bi i Skrileks utrkuju se da sarađuju sa Snejkom, a među njima je i Džastin Biber koji je gostovao na njegovoj numeri Let Me Love You, čiji su pregledi na video servisima već dostigli impresivnih milijardu i četiri stotine miliona.

Snejkov hit Taki Taki, na kojem gostuju Kardi Bi i Selena Gomez, za samo četiri meseca premašio je milijardu video-pregleda.

Još jedan rekord Snejk drži sa hitom Lean On i grupom „Mejdžor lejzer“, a koji je uz više od 2,5 milijardi Jutjub pregleda ujedno bio i najslušanija pesma na Spotifaj platformi od njenog osnivanja.

Di-džej Snejk je dobitnik dve Bilbord i jedne MTV nagrade, dok mu je prvu Gremi nominaciju donela saradnja sa Lejdi Gagom na albumu Born This Way.

Zbog neverovatnih uspeha, mediji ga porede sa njegovim sugrađaninom Dejvidom Getom, a zanimljivo je da je Snejk prvi muzičar u istoriji koji je u direktnom prenosu nastupio na čuvenoj Trijumfalnoj kapiji u Parizu.

Talentovani Francuz alžirskog porekla objavio je album Enkor 2016. godine, te ukupno 23 singla, od kojih se većina pozicionirala na top liste širom sveta.

Poslednji u nizu, Taki Taki dospeo je do broja jedan u čak petnaest zemalja, dok je, i posle četiri meseca, u samom vrhu top-lista u celom svetu, uključujući i Srbiju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво