Mekejgen potvrdio da stiže novi album „Gansa“

Sleš i Ričard Fortus poslednjih nedelja intrigirali su javnost najavama novog albuma grupe „Gans en rouzis“. Sada i Daf Mekejgen potvrđuje da se takav projekat zaista planira.

Mekejgen je u radio-intervjuu, koji je dao Ediju Tranku, rekao da je preslušao nešto od materijala koji Eksl Rouz sprema za novi album.

Međutim, objasnio je i da se ne zna kada će tačno bend ući u studio i početi da snima.

„Istina je da će biti novog albuma i uzbuđen sam zbog toga, ali ono što je zanimljivo je to da se u grupi o tome ne razgovara. Kada se bude desilo - desiće se! Nikada u bendu nismo radili stvari prema tačno utvrđenom rasporedu“, rekao je Mekejgen.

Novi album grupe „Gans en rouzis“ bio bi prvi od 2008. godine i albuma Chinese Democracy ali i prvi sa Mekejganom i Slešom od 1993. godine, i albuma The Spaghetti Incident?.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи