Odbrojavanje se bliži kraju – Hot sins 82 spreman za Beograd

Jedan od najcenjenijih di-džej zvezda današnjice, britanski producent Hot sins 82, nastupiće u subotu 23. februara u velikom „Hangaru“ Luke Beograd.

Te večeri na bini će se naći i domaća podrška u sastavu: Endrju Meler, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Bitportove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, tek-haus di-džej i producentski dvojac Vajs Di i Kobe, kao i Aj-Di-Kju, uspešni projekat iza kojeg stoje Igor Puljić, zvani Puki, Aleks Milićević i Dragan Ražić.

Iza pseudonima Hot sins 82 (Hot Since 82) krije se Dejli Pedli, umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku u Velikoj Britaniji. Zaštitno je lice modernog tek-haus zvuka, jedan je od dobitnika Di-džej nagrade, našao se na prvom mestu liste najboljih tek-haus di-džejeva koju je objavio Bitport, a nominovan je i za producenta godine na dodeli nagrada Elektronik mjuzik.

Već dve godine zaredom rezident je kluba „Pača“ na Ibici, uz svoje prepoznatljive „Lavirint“ žurke. Ovog leta imaće i ekskluzivnu rezidenturu u klubu „Privlidž“, u okviru događaja „Rezistans“, koje ove sezone predvode Adam Bejer i Karl Koks.

Pred sam dolazak u Beograd Hot sins 82 poručio je da jedva čeka nastup u „Hangaru“.

„Kao i uvek u Srbiji očekujem odličnu publiku puno muzičkih istomišljenika koji žele da igraju i uživaju u dobroj muzici. Veoma sam uzbuđen, to je sigurno“, ističe muzičar.

Srca klupske scene osvojio je debi izdanjem Let It Ride 2011. godine, koje je dospelo na treće mesto Bitportove diphaus liste i postalo himna Ibice. U novembru 2017. godine Hot Since 82 počeo je sa produciranjem novog albuma, za koji kaže da je sporiji, emotivniji i sa više vokala u odnosu na njegova prethodna izdanja.

Prva dva singla sa ovog albuma – Buggin i Bloodlines, objavljena u drugoj polovini 2018, najava su za izdanje koje se očekuje u martu ove godine.

Poslednji kontingent ulaznica za nastup, u produkciji „Blendera“, nalazi se u prodaji širom „Tiket vižon“ i „Gigstiks“ mreža, po ceni od 1.790 dinara za parter i 2.490 dinara za
VIP platformu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво