U susret beogradskom koncertu Jelena Tomašević objavila singl

Najavljujući svoju novu pesmu i spot, Jelena Tomašević kaže da će mnogi biti iznenađeni. Video-klip, koji stiže sledeće nedelje, neće pratiti naziv numere „Suncokret“, već će to biti umetnička igra svetlošću, otkriva popularna pevačica za RTS.

Da bi dotakla umetnika koji je snimio mnogo pesama, numera mora da ima dobar tekst, ocenila je Jelena Tomašević gostujući u Beogradskoj hronici.

„Aleksandra Milutinović je pisala i tekst i muziku. Pre dve godine mi je pustila
ovu pesmu i ja sam joj rekla: 'Molim te čuvaj mi ovu pesmu, mnogo mi se dopada'“, otkriva Tomaševićeva i ističe da je Suncokret od tada bio u procesu stvaranja, menjanja aranžmana.

Trudim se da ne objavljujem non-stop pesme, kaže popularna pevačica, nego da s vremena na vreme obradujem publiku – prošle godine je bila Dobro jutro ljubavi, sada je Suncokret.

Ova numera stiže do publike na nešto drugačiji način nego što je to uobičajeno za Jelenu Tomašević.

Najpre je najavljeno da će uskoro stići novi singl, zatim je stigla muzika, pa je publika čula prvi deo teksta, pa pesmu, spot stiže sledeće nedelje. Takođe, Jelenin suprug, glumac Ivan Bosiljčić 1. februara objavio je na Instagramu delić Suncokreta.

„I mene je iznenadio kao što je i vas. Nisam znala, samo sam videla na Instagramu i potpuno me ostavio bez teksta“, objasnila je pevačica dodajući da joj je podrška supruga veoma važna. 

Jelena Tomašević Suncokret će prvi put izvesti uživo na koncertu u Centru „Sava“ 14. marta, i to u pratnji Gudača „Svetog Đorđa“.

Pre dve godine Tomaševićeva je u Centru „Sava“ planirala jedan koncert, ali je naknadno zakazan i drugi.

„Sad sam takođe planirala jedan koncert sa svojim saradnicima. Ovoga puta takođe se trudimo da to bude drugačije u smislu koncepta, izbora pesama, scenografije“, naglašava pevačica neotkrivajući, ipak, previše detalja o martovskom koncertu u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво