Zed i Kejti Peri objavili novi singl

Di-džej i producent Zed i Kejti Peri predstavili su zajednički singl pod nazivom „365“. Na pisanju ove numere radili su rame uz rame, dok je za produkciju bio zadužen upravo Zed.

Do ideje za pesmu došlo je prošle godine na turneji Kejti Peri Witness: The Tour, na kojoj je gostovao mladi di-džej.

Zajedno sa pesmom, izvođači su sa publikom podelili i zvanični muzički spot za 365. Na njemu je radio reditelj Voren Fu, a za koncept je bila zadužena upravo pevačica.

Video prikazuje dirljivu priču o androidu, Kejti Peri, koja žudi da bude čovek, dok pokušava da uspostavi pravu vezu sa Zedom. Postavlja se pitanje da li je moguće dovesti veštačku inteligenciju u vezu sa emocijama.

„Kejti i ja se znamo već neko vreme, i nakon što smo završili sa turnejom i još više uskladili naše muzičke tendencije i sistem vrednosti, nastavili smo da radimo zajedno i počeli da oblikujemo 365. Kako se sve bližilo kraju, znali smo da imamo nešto posebno. Volim kako Kejti zvuči na ovom snimku i vrlo sam uzbuđen da ga konačno podelim sa fanovima“, navodi Zed.

„Bila sam jako uzbuđena kada se Zed pridružio mojoj turneji Witness: The Tour prošle godine i kad god smo za to imali vremena, radili smo na zajedničkoj muzici, što je dovelo do ove posebne pesme“, istakla je Kejti Peri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи