Eros Ramacoti 24. septembra u Štark areni

Slavni italijanski pop pevač Eros Ramacoti nastupiće u Beogradu 24. septembra u okviru svetske turneje koja počinje 17. februara, najavila je Sara Đigante, predstavnica organizatora koncerta "Charm Music Serbia".

Ramacoti je objavio album Vita Ce N'e u novembru prošle godine na italijanskom i španskom jeziku i bio je dostupan obožavaocima u sto zemalja.

Album čini 15 pesama, a među gostujućim izvođačima našla su se velika imena, kao što su Luis Fonsi, Helen Fišer i Alesija Kara.

„Eros Ramacoti će u okviru svoje svetske turneje održati 95 koncerata u 30 zemalja na pet kontinenata. Turneju počinje u Minhenu 17. februara. U Beograd dolazi na početku trećeg dela turneje. Ramacoti je insistirao da taj deo svetske turneje započne baš u Beogradu“, rekla je Sara Đigante.

Đigante naglašava da je Ramacoti zapravo Kristijano Ronaldo italijanske pop scene.

„Odrastala sam uz njegovu muziku i uverena sam da će koncert u Beogradu biti poseban jer znam da Ramacoti ima izvanredne nastupe uživo. Nedavno je održan muzički festival 'Sanremo' i najviše ljudi je gledalo direktan prenos tog događaja baš u trenutku kada je na scenu izašao Eros Ramacoti. Još uvek ne mogu da kažem ko će tačno biti gost Erosa Ramacotija na njegovom koncertu u Beogradu, ali mogu da vam otkrijem da je reč o velikoj pop zvezdi u Srbiji“, najavila je Đigante.

Davide Skalmani, direktor Italijanskog instituta u Beogradu, istakao je značaj dolaska velike italijanske zvezde u glavni grad Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво