„Čovek bez sluha“ poručuje: „Sad je kraj!“

Pank rok bend „Čovek bez sluha“ objavio je spot za pesmu „Sad je kraj“. U pitanju je četvrti singl kragujevačkih hrokera sa albuma „Stanimo u gard“.

Bend „Čovek bez sluha“ objavio je četvrti singl Sad je kraj sa albuma Stanimo u gard.

Sad je kraj je prikladna pesma za kraj bilo čega... Pisana retroaktivno, naopako, od refrena ka strofi. Momenat kad raščistiš da je sad 'kraj', a onda odlučiš da vratiš film kako je do toga sistematski došlo i podeliš priču sa prijateljima. Smatrali smo da je pesma odličan radijski i TV singl čemu je puno doprineo njen producent Voja Aralica“, kaže frontmen grupe Miki Radojević.

 Sa novog albuma prvi spot I posle svega snimili su u matičnom Kragujevcu, ali su potom Ti samo misliš da me znaš i Stanimo u gard realizovali u Hrvatskoj, da bi specijalno za rad na Sad je kraj otišli u Makedoniju, u Ohrid.

„Nismo otišli da bi slikali jahte i palme, već zbog saradnje sa produkcijskom kućom 'Zebra' koja u celosti potpisuje spot i koja je, po mom mišljenju, ubola centar i napravila jednostavan ali jako dopadljiv vizuelni oblik pesme. Ponovo smo snimali u rustičnom okruženju napuštene fabrike, samo ovoga puta u kombinaciji zapaljenog petroleja i letnje noći. Uz tehničku podršku naših makedonskih kolega, benda 'The Backdoor' i zvezde spota Nikole Jordanoskog u ulozi fire-dancera sa sobom iz Makedonije nosimo jedno sjajno iskustvo“, kaže Radojević.

„Čovek bez sluha“ objavio je jesenas album Stanimo u gard (na CD-u i digitalnim platformama za promotersku kuću „Long plej“) koji, ističe Radojević, „donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila“.

Osim gitariste i pevača Radojevića, grupa „Čovek bez sluha“ čine bubnjar Vladimir Lazarević Lune, basista Miodrag Zdravković Mikica i gitarista Sava Mirović.

U nastavku turneje „Čovek bez sluha“ promoviše Stanimo u gard nastupima 15. februara u klubu „Fest“ u Zemunu, kao i 16. februara u „Pozitivu“ u Staroj Pazovi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво