„More bez obala“, novi album „Van Goga“ stiže 13. februara

Grupa „Van Gog“ iza sebe ima 33 godine karijere, a ispred sebe 10. studijski album. Izdanje „More bez obala“ favorizuje slobodu i život bez ograda i donosi mnogo iznenađenja, otkrio je Zvonimir Đukić Đule za RTS.

Prethodni studijski album grupe „Van Gog“ Neumeren u svemu objavljen je 2013. godine. Vreme je za nove pesme, odavno poručuju obožavaoci popularne beogradske rok grupe. Gostujući u rubrici Bez izgovora Jutarnjeg programa RTS-a, Đule je otkrio neke detalje o albumu koji izlazi 13. februara. 

„Mnogi bi na mom mestu rekli da je to najbolji album benda u karijeri. Ja neću tako reći. To je jedan potpuno drugačiji album od svih prethodnih, to je album koji ima najviše dodirnih tačaka sa energetskim 'Van Gogom' iz devedesetih, to je album koji donosi mnogo iznenađenja sam naziv More bez obala prenosi život bez ograda, favorizuje slobodu tako da živimo slobodno, otvoreno“, istakao je Đule.

Posle singlova Za suze nema vremena i Više te ne volim kô pre, koje najavljuju album, narednih dana, nada se pevač „Van Goga“, slušaćemo, a i gledati spot, za numeru Možda baš sad

Govoreći o favoritima sa novog albuma, Đule je istakao posebnu vezu sa pesmom Pismo ocu koja je posvećena njegovom ocu.

„Posvećena je nekim trenucima sa tatom koje sam propustio i nekim razgovorima koje nismo obavili, ja sam ih napisao na parčetu papira i podelio sa ljudima. Čuće negde on, ali i da znamo da je život prekratak i razmenimo sa roditeljima sve ono što ćutimo i recimo im na vreme“, poručio je frontmen „Van Goga“.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 11. feb 2019, 12:18) - anonymous [neregistrovani]

A sta nama treba...???

Nama treba more bez dna....???
Da ne potonemo...

(ponedeljak, 11. feb 2019, 11:33) - anonymous [neregistrovani]

Cestitamo

Cuje se do Skotske!