Džej-Zi i Rijana spremaju novi duet?

Zajednički ručak u Los Anđelesu bio je dovoljan razlog da podgreje glasine o novoj saradnji Džej-Zija i Rijane.

Legendarni reper i producent i pop diva, kako javlja Pejdž siks koji je deo Njujork posta posvećen životima slavnih, na „poslovnom ručku razmatrali su šta bi mogli da urade zajedno, ali su trazgovarali i o muzici, uopšteno“, prenosi muzički portal Nju mjuzikal ekspres.

Ukoliko do nove saradnje bude došlo, biće to prvi put posle Rijaninog gostovanja na Džej-Zijevom 11. studijskom albumu The Blueprint 3, u pesmi Run This Town, 2009. godine.

Bez obzira na to što je to njihova „najsvežija“ saradnja, daleko uspešniji su, prema oceni mnogih, bili Rijanini hitovi Umbrella (2007) i Talk That Talk (2012).

Prošlog meseca, do javnosti je dospela informacija da novi album lepotice sa Barbadosa samo što nije ugledao svetlost dana, ali zvaničnih potvrda o tome još nema. 

Nestrpljenje među obožavaocima pop pevačice odavno raste jer je prethodno izdanje Anti u prodavnicama bilo davne 2016. godine.

Pitanjima o novom albumu Rijanu bombarduju svakodnevno, pogotovo na društvenim mrežama, a nedavno je Ri-Ri uzvratila na jedan od takvih upita napisavši samo: „2019“, što je izazvalo lavinu oduševljenja, ali i novih nedoumica.

broj komentara 0 pošalji komentar