Objavljena lista dobitnika Gremija je lažna!

Američka Akademija za diskografsku umetnost i nauku bila je prinuđena da se oglasi i objasni da lista dobitnika nagrada koja je dospela do javnosti nije autentična.

Na internetu se pojavio video-snimak u kojem se vidi da je najbolja u kategoriji Snimak godine numera I Like It koju izvodi hip-hoperka Kardi Bi.

Među navedenim dobitnicima je i Lejdi Gaga koja je sa pesmom Shallow iz filma Zvezda je rođena, navodno, trijumfovala u kategoriji Pesma godine. Kendrik Lamar i SZA takođe su pomenuti zahvaljujući muzici, to jest numeri All The Stars koju su komponovali i izveli za potrebe filma Crni Panter.

Međutim, iz Američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku oglasili su se saopštenjem u kojem se navodi da će dobitnici nagrada biti poznati tek na dan dodele, te da u ovom trenutku ni članovi Akademije ne znaju ko su dobitnici.

Početkom decembra otkriveno je koji izvođači i numere su nominovani za prestižne nagrade koje američka Akademija za diskografiju dodeljuje 61. put. Najviše šansi za trijumf imaju Kendrik Lamar, Drejk, Lejdi Gaga i Kardi Bi.  

Svečana dodela Gremi nagrada biće održana u Los Anđelesu 10. februara. Voditeljka će biti Ališa Kiz. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво