Nove pesme od "Florence + the Machine"

Već neko vreme u centru pažnje muzičkih stručnjaka i obožavalaca, "Florence + the Machine" je objavila novi singl pod nazivom "Moderation".

Dok kritičari i dalje sa oduševljenjem govore o albumu High As Hope i koncertima u Australiji koji su ga pratili, "Florence + the Machine" i zvanično su predstavili dve nove pesme Moderation i Haunted House koji su premijerno izveli upravo na ovoj turneji.

Na produkciji pesme Moderation, u kojoj Florens Velč, energično i uz prepoznatljiv ritam, samouvereno peva o ljubavi i emotivnim odnosima, radio je Džejms Ford.

Za razliku od energičnije numere Moderation, nju prati pesma, ponovo karakterističnog stila, ali u potpunosti drugačijeg, delikatnijeg, tona od prvobitno pomenute ljubavne himne.

Haunted House na nešto otvoreniji i emotivniji način govori o emociji britanske zvezde, a njenu produkciju radio je Metju Denijel Siskin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво