I Tom Voker na „Egzitu“

Autor jednog od najvećih hitova decenije "Leave a Light On", Tom Voker, koji je osvojio top-liste i srca publike širom planete, nastupiće na glavnoj bini „Egzita“ u subotu 6. jula.

Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvezdom, što su potvrdile i predstojeće Brit nagrade nominujući ga u dve kategorije, za najboljeg novog izvođača i najbolji britanski singl.

Kritičari njegov moćan glas i muzički stil porede sa izvođačima kao što su Ed Širan i Rag'n'Boun Men, dok muzička scena sa nestrpljenjem očekuje njegov album najavljen za mart, a na kojem je sarađivao sa producentima zvezda kao što su Adel, „Arktik mankiz“, „Jirz end jirz“, ali i sam Ed Širan.

Zvezdanom programu ovogodišnjeg „Egzita“ pridružuje se i Lost Frikvensiz, jedan od najvećih hitmejkera današnjice, Jutjub „milijarder“, koji poslednjih nekoliko godina ne silazi sa top-lista, radijskih talasa i najvećih festivalskih pozornica, uključujući i „Tumoroulend“ na kojem već četiri godine zaredom ima i svoju binu.

Petrovaradinsku tvrđavu na narednom izdanju „Egzita“ od 4. do 7. jula pohodiće neka od najaktuelnijih imena, ali i živih legendi svetske muzičke scene, među kojima su rok titani „Kjur“, te rok bend o kome se trenutno najviše priča „Greta van Flit“, najčuveniji di-džej svih vremena Karl Koks i zvanično najpopularniji di-džej tandem Dimitri Vegas i Lajk Majk.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара