„Kjur“ pozvao "65daysofstatic" kao predgrupu na „Egzitu“

Za manje od pola godine u Srbiju dolazi „Kjur“, jedan od najznačajnijih bendova svih vremena, koji će ove godine nakon zvaničnog ulaska u Rokenrol dvoranu slavnih krenuti na turneju povodom 40 godina na sceni, a za svoju predgrupu 4. jula na „Egzitu“ momci su odabrali kultni engleski sastav "65daysofstatic".

Od osnivanja 2001. godine do danas, britanski sastav "65daysofstatic" iza sebe ima šest studijskih albuma, nekoliko maksi singlova i objavljenih numera, među kojima se izdvaja saradnja upravo sa Robertom Smitom, frontmenom grupe „Kjur“.

Flertujući sa post rok muzikom i elektronikom, bez straha od nepoznatog i eksperimentisanja, ovaj bend iz Šefilda na inovativne načine koristi čari savremene tehnologije.

Osim što su objavili kompoziciju beskonačnog trajanja preko jedne platforme za kodiranje, ova jedinstvena muzička četvorka dobila je zadatak da komponuje originalni saundtrak za video-igru No Man's Sky, koja predstavlja pravi fenomen među gejmerima, ali i kritičarima i muzičkim fanovima.

Za "65daysofstatic" važi da su izuzetan bend uživo, a sami priznaju da najviše vole vreme provedeno svirajući pred publikom.

Nastupali su na najvećim svetskim pozornicama uz programa festivala kao što su „Metalika“, „Linkin park“, a „Kjur“ su već pratili na turneji 2008. godine.

Publika već sada, ranije nego ikad pre, može da kupi pojedinačnu ulaznicu samo za prvi dan „Egzita“ i to po ceni od samo 2.990 dinara za parter i 4.490 dinara za fan pit.

„Egzit“ će biti održan od 4. do 7. jula 2019. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара