Poslušajte "A Real Good Kid", treći album Majka Poznera

Novi album američkog kantautora, pesnika i producenta Majka Poznera oslikava dve najteže godine u njegovom životu. Treće studijsko izdanje ovog umetnika nazvano je "A Real Good Kid", a u fokusu pesama su ljubav, bol i pomirenje.

Tri godine nakon prethodnog albuma, Pozner predstavlja publici izdanje sa 11 numera. A Real Good Kid dokaz je da je Pozner napredovao kao izvođač, tekstopisac i producent, kako muzički, tako i kao pripovedač.

Numere među kojima su Move On, Stuck In the Middle, Song About You govore o svim okolnostima u kojima se Majk našao u prethodnom periodu i do kojih ga je život doveo. Ovog puta umetnik otvoreno govori o svojim osećanjima – ljubavi, bolu i pomirenju.

„Ovaj album govori o bolu, gubitku i radosti koja zatim dolazi. Radi se o saznanju da moj otac ima neizlečivi tumor mozga. Radi se o prodaji moje kuće u Los Anđelesu, da bih se vratio u kuću u kojoj sam odrastao i budem sa njim do kraja. Radi se o zaljubljivanju nakon njegove smrti. Radi se o tome da se i taj odnos raspada i da zapravo ne znam zašto. Radi se o tome da se mir nekako pronađe i u svemu tome“, objašnjava Pozner.

Već 2009. godine, kao 20-godišnjak Majk Pozner postaje jedan od najprepoznatljivijih glasova na svetskoj sceni, a osim kao kantautor, postaje poznat i kao čovek koji stoji iza hitova Sugar grupe „Marun fajv“, Boyfriend koji izvodi Džastin Biber i Beneath Your Beautiful koju su zajedno otpevali „Labrint“ i Emeli Sande.

Osim toga, na listi onih sa kojima je sarađivao nalaze se važna imena muzičke industrije među kojima su Farel, Viz Kalifa, Ti Aj, Snup Dog i Avići.

Najslušaniji singl američkog izvođača je I Took a Pill In Ibiza iz 2016. godine, koji je do sada strimovan više od tri milijarde puta, Spotifaj ju je proglasio jednom od najstrimovanijih pesama, a bila je nominovana i za Gremi nagradu u kategoriji za pesmu godine.

Izdanje A Real Good Kid u Srbiji je dostupno preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи