Britanska di-džej zvezda Alan Ficpatrik 8. februara u Beogradu

Britanski di-džej i producent Alan Ficpatrik, koji je od andergraund tehno izvođača postao jedan od globalnih hedlajnera, nastupiće u petak 8. februara u „Hangaru“ u Luci Beograd.

Ficpatrik će nastupiti uz podršku Pitera Portmana najmlađeg domaćeg predstavnika na svetskom takmičenju "Burn Residency" održanom na Ibici i di-džej dvojca Timmy Mendeljejev b2b CWTCH, predvodnike "Oscillate" muzičkog koncepta.

Alan Ficpatrik je u svet elektronske muzike ušao kao klaber, otkrivši tehno, da bi ubrzo zatim počeo sa miksovanjem sopstvene muzike i postao svetski priznati di-džej i producent.

Ozbiljnu reputaciju stekao je nakon što se 2009. godine pridružio popularnoj izdavačkoj kući Adama Bejera – "Drumcode", gde je razvio sposobnost da kombinuje i sjedini različite stilove u sopstvenoj produkciji. Izdanja kao što su Skeksis, Always Something For Nothing, For An Endless Night, Prometheus, Love Siren, Truant i Reflections najbolji su pokazatelji Alanove zavidne produkcijske veštine da napravi popularne numere koje raznovrsna publika voli.

Redovno nastupa u kultnom londonskom klubu „Fabrik“, za koji je 2016. napravio i prvim miks album Fabric 87. Iste godine lansira „We Are The Brave“ brend koji pored izdavačke kuće i serijala žurki obuhvata liniju odeće koju je Alan dizajnirao, umetničke emisije i još mnogo toga.

Nastupao je po najvećim klubovima i festivalskim pozornicama, širom Evrope, Amerike i Azije, kao što su "Awakenings", "Tomorrowlands", "Creamfields", "Lovebox", "Parklife", "Junction 2", "Hideout", "EDC Las Vegas", kao i "Amnesia", DC10 i "Sankeys" na Ibici.

Stvorivši fuziju energije i emocije, Piter Portman u svojim smelim setovima uvek iznenađuje publiku na plesnom podijumu, zahvaljujući pažljivom odabiru haus i tehno muzike, koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju.

Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola i Neptun City podržana su od strane Umeka, Veks Vorksa, Sema Paganinija i Džona Belka. Jedan od njegovih uspeha je i pobeda na regionalnom MTV Adrija di-džej takmičenju.

"Oscillate" koncept karakteriše tvrđi zvuk i hipnotišući vizuelni identitet. Njihova muzika je fuzija UK tehna i indastrijala, dok s vremena na vreme eksperimentišu sa dab tehnom. Osciliraju oko „sredine" ambiciozno istražujući ekstreme. "Oscillate" duo takođe se bavi i produkcijom.

CWTCH je u tandemu sa Čeri Majndom izdavao muziku za „Pata Pata Rekordings“ i „Robotika Rekords“, dok Timijev produkcijski portfolio sadrži izdanja koja se mogu naći na "District9 Recordings" etiketi i srpskom „Tautenu“.

Ograničen kontingent ulaznica nalazi se u prodaji širom „Tikets" i „Gigstiks" mreža, po promotivnoj ceni od 790 dinara za parter i 1.290 dinara za VIP platformu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи