"Dancing With a Stranger", slučajna saradnja Sema Smita i Normani

Zajednički singl nastao je u studiju u Los Anđelesu, gde je Sem Smit radio. Kako je Normani istovremeno snimala u studiju pored, međusobno obožavanje ova dva umetnika, bez mnogo dileme, rezultiralo je saradnjom koja je iznedrila ar‘en‘bi i pop kombinaciju "Dancing With a Stranger".

Pop numera začinjena ar'en'bi prizvukom savršeno se nadovezuje na hit Promises koji je obeležio prethodno leto i dodatno obogatio Semovu bogatu muzičku biografiju.

U ovom slučaju, vokali pevača i bivše članice grupe „Fift harmoni“ savršeno su se uvezali i na taj način upotpunili produkciju novog singla.

„Ova pesma sumira sva moja osećanja u periodu žongliranja između mog privatnog života i velike turneje. Osim toga, veliki sam obožavalac Normani i presrećan sam gledajući kako raste kao umetnik“, rekao je Sem Smit za magazin Bilbord.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво