Koncert „Sanje Ilića i Balkanike“ u Novom Sadu 13. januara

Grupa „Sanja Ilić i Balkanika“, prošlogodišnji predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“, održaće koncert 13. januara u Novom Sadu.

Nastupiće u novosadskom Pozorištu mladih u nedelju od 19 časova, u okviru organizovanog dočeka Srpske Nove godine u ovom gradu.

Publika će 13. januara u okviru projekta „Doček 7527.“ biti deo događaja u sklopu kojih će velika umetnička imena domaće i svetske scene nastupiti u neočekivanim i zanimljivim prostorima.

Posebnu pažnju svakako izaziva nastup grupe „Sanja Ilić i Balkanika“, koja je poznata po masovnim koncertima na otvorenim prostorima. Ipak, ovoga puta nastup će se dogoditi na jednoj pozorišnoj scenoj, što će po svemu biti poseban muzički ugođaj za publiku.

Od osnivanja, ova grupa je sinonim za muziku koja inspiraciju pronalazi u tradiciji ovog podneblja. Za sebe kažu da imaju misiju da „sačuvaju, obnove i modernizuju“ srpsku srednjovekovnu i vizantijsku muzičku tradiciju i da je uklope u moderne muzičke obrasce.

Za „Doček 7527.“ publika će uz ove vrsne muzičare, sjajne aranžmane, tradicionalne instrumente u spoju sa moćnim glasovima Danice Krstić, Nevene Paripović i Mladena Lukića, zaista krenuti na svojevrsno putovanje kroz naše muzičko nasleđe „ispričano“ na inovativan način.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima „Gigstiksa“.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 09. jan 2019, 14:40) - anonymous [neregistrovani]

uspeh

??????????????????????

(utorak, 08. jan 2019, 20:30) - anonymous [neregistrovani]

Прошлогодишњи представник ваљда

А овогодишњег представника ћемо тек да изаберемо