Kratka zazubica od „Megadeta“ pred novi album

Legenda treš metala Dejv Mastejn nedavno je rekao da će se povući sa društvenih mreža i javnog života kako bi se posvetio novom 16. albumu „Megadeta“, a izgleda da će velikani metala uskoro biti spremni za veliku objavu.

Grupa je na Tviter nalogu postavila kratki crno-beli snimak bombardera, da bi nakon 15 sekunda od početka krenuo rif pesme Take No Prisoners sa četvrtog albuma Rust in Peace.

Uz snimak, u poruci samo piše datum 11. januar.

Šta to tačno znači, moraće da se sačeka još malo manje od nedelju dana, ali nešto se definitivno sprema u kuhinji treš metalaca.

„Megadet“ je jedan od kultnih treš metal sastava, poznat kao jedan od članova „Velike četvorke“, koju čine zajedno sa „Antraksom“, „Metalikom“ i „Slejerom“. Njihovi albumi su stekli šest platinastih tiraža, a osvojili su 12 Gremija.

Vlasnici su hitova kao što su Holy Wars, Tornado of Souls, Peace Sells, Symphony of Destruction, Hangar 18... 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво