„Letu štuke“ sutra u Domu omladine

Sarajevske „Letu štuke“ će sutra, 22. decembra u 21 sat u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda koncertno promovisati novi album „Topla voda“. Posle svirke planirano je da se frontmen Dino Šaran i ostali članovi druže sa publikom i potpisuju ce-deove.

„Beogradska publika očekuje dobar koncert. I dobiće dobar koncert. Vidimo se u Domu omladine!“, poručio je Dino Šaran.

Album „Topla voda“ na kom se prepliću društveno angažovane i ljubavne teme u zvučnoj kombinaciji analogije i elektronike, Letu štuke nastavljaju niz upečatljivih albuma kakvi su bili i „Letu štuke“ (2005), „Proteini i ugljikohidrati“ (2008) i „Brojevi računa“ (2011).

Bend se pročuo hitovima Mjesto za dvoje, Sunce, Šutiš, Tesla, Sami i U ovom svijetu, a sa novog albuma singlovi i spotovi su Bože zdravlja, Supermarket, Bočice i Zemlja gori.

„Novi album donosi devet pjesama, svaka je pisana posebno, kao singl. Nisam imao nikakav koncept ovaj put, ali ipak se na kraju sve složilo u jednu priču, jer volim da mi album zgleda kao knjiga, kao jedno djelo“, kaže Dino.

Ulaznica za beogradski koncert Letu štuka košta 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko „Eventima“.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 21. dec 2018, 22:08) - anonymous [neregistrovani]

bravo sarajlije

ajte jos bendova ,dajte mladima sto sviraju u centrima glavnih gradova bivse yuge na celima,violinama,gitarama sansu za cd da cujemo kroz muziku sta nove generacije rade i kako razmisljaju.zivema muzika ,izvinite sto nema velikih slova ,pijem kafu i pisem,ziveli