Povratak kralja: Di-džej Karl Koks stiže na „Egzit“

Najpopularniji di-džej svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Karl Koks, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu „Dens arenu“ narednog leta.

Zahvaljujući njemu, energija idućeg „Egzita“ biće visoka od samog starta, jer nas već prvog dana očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih časova, najavili su organizatori.

Biće ovo ujedno i obeležavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće žurke u istoriji elektronske muzike, kažu u saopštenju za medije i dodaju da je i sam Koks potvrdio da je za njega bilo jedno od najboljih iskustava.

Kako je rekao tada, na „Dens areni“ mora se nastupati punim srcem: „Novac ne može da kupi taj osećaj, ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Egzita“, opisao je Koks.

Povratku ovog di-džej velikana na „Egzit“ prethodila je uzbudljiva zajednička akcija organizatora i njegovih brojnih fanova.

Nakon što je objavljeno da je apsolutni pobednik godišnje ankete u kojoj je publika „Egzita“ sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na „Dens areni“, prošle nedelje na svim zvaničnim kanalima festivala objavljen je video-snimak u kojem su organizatori pozvali „Kralja Karla“ da se vrati na tvrđavu.

Mnogobrojni fanovi podelili su taj video-snimak, pozivajući ovu živu ikonu za miks pultom da se vrati pred „najeksplozivniju publiku“, kako ju je lično nazvao u jednom od brojnih intervjua gde je govorio o „Egzitu“.

Potvrda za njegov nastup na zvanično najboljem evropskom festivalu stigla je tokom prethodne noći od njega lično.

Karl Koks već decenijama važi za jednog od najtraženijih di-džejeva sveta. Posle petnaest sezona njegovih legendarnih „Revolušn“ žurki na Ibici, 2016. godine je Spejs napustio kao osoba koja je od njega napravila jedan od najvećih klubova na svetu, posle čega je Koks nezvanično krunisan kao kralj ovog jedinstvenog ostrva.

Inače, u susret praznicima, „Egzit“ je najavio veliku novogodišnju akciju, gde se kupovinom ulaznica po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale „Si star“, koji će biti održan od 24. do 25. maja u Umagu, kao i „Si dens“ koji će krajem avgusta biti održan na plaži Buljarica u Budvi.

„Egzit“ festival biće održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su „Kjur“, „Greta van Flit“, Dimitri Vegas i Lajk Majk, Fil Anselmo i „D Iligals“, Sofi Taker, Tarja, D Selekter, kao i gitarski heroji, „Arkturus“, „Entombed A.D.“, „Piter end d test tube babes“ i „Total haos“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара