Armstrong sprema nove pesme za „Grin dej“

Dve godine nakon izlaska poslednjeg studijskog albuma „Grin deja“, frontmen grupe Bili Džo Armstrong potvrdio je da radi na novim pesmama.

Odgovarajući na pitanje obožavaoca na Instagramu o tome kada bi mogla da se očekuje nova muzika od ikona panka, Armstrong je otkrio da piše nove pesme za „Grin dej“.

Iako nije naveo nikave dodatne detalje, čini se da je reč o nastavku njihovog 12. studijskog albuma Revolution Radio, objavljenog 2016. godine.

U međuvremenu „Grin dej“ je „sleteo“ na Mars.

Preciznije, Nasin robot „Insajt“ spustio se krajem novembra na površinu Crvene planete. Na jednom od čipova „Insajta“ ugraviran je tekst Green Day Since 1986 („Grin dej“ od 1986. godine), što je, kako članovi benda ocenjuju, grupu i njihov rad učinilo izvanzemaljskim.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи