Bet Hart ponovo u Beogradu!

U okviru proslave 25 godina duge karijere, Bet Hart pevaće drugi put beogradskoj publici u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u nedelju u 2. decembra.

Nakon prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, bluz-rok zvezda obradovaće svoje obožavaoce u Srbiji još jednim koncertom.

„Radujem se ponovnom dolasku u Beograd! Prošle godine imali smo fantastičan koncert i zaista verujem da će ovog puta biti još bolje“, rekla je Bet i pozvala vernu publiku na ovaj nastup.

Bet Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Gremi, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za „Bluz mjuzik avords“, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i uživo albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim, ali i emotivnim nastupima.

Poslednji samostalni studijski album Fire On The Floor objavljen 2016. godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Bet je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima, ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom. Nakon Don't Explain iz 2011. i Seesaw iz 2013. godine, 26. januara objavljen je i treći album koji su Bet i Džo uradili zajedno - Black Coffee. U novembru 2018. godine izdala je i DVD nastupa iz „Rojal Albert hola“.

Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mister Sveger, Pera Džo i Katarina Pejak.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima", kao i onlajn na sajtovima „Eventima“ i Hale sportova. Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni Hale sportova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара