Džeks Džouns i „Jirz end jirz“ se „igraju“

Proslavljeni di-džej i producent, Džeks Džouns, predstavlja novi singl na kom mu društvo pravi Oli Aleksander, član sastava „Jirz end jirz“.

Nakon brojnih saradnji sa zvezdama kao što su Steflon Don i Demi Lovato, talentovani britanski producent i di-džej, Džeks Džouns, udružio je snage sa još jednim talentovanim izvođačem, a u pitanju je Oli Aleksander, harizmatični član dens senzacije „Jirz end jirz“.

„Džeks je zaista fantastičan saradnik, samo smo plesali i smejali se. U procesu nastajanja pesme imao sam mnogo ideja, a na kraju smo izabrali ono što nam se najviše svidelo i iz toga je nastao ovaj singl. Trudili smo se da stvorimo nekakvu napetost i iščekivanje u samoj pesmi“, prokomentarisao je pevač grupe „Jirz end jirz“.

Široj publici Džeks se predstavio svojim hitom I Got U, koji je dospeo na prvo mesto najslušanijih pesama u Velikoj Britaniji.

Nastavio je sa odličnim pesmama poput You Don't Know Me i Breathe, a jedan je od retkih britanskih dens muzičara, koji su dospeli na „Bilbordovu“ dens listu, dok se u preostale uspehe ubrajaju i nominacije za Brit i Gremi nagrade.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи