Fetboj Slim rejv spektaklom otvorio festival „Nou slip“

Uz istinski rejv spektakl Fetboj Slima u Luci Beograd počelo je masovno okupljanje klabera na festivalu „Nou slip“. Tokom tri noći i četiri dana, novi festival u organizaciji „Egzitovog“ tima, ugostiće više od 100 stranih i domaćih zvezda na čak 12 različitih lokacija širom Beograda.

Već od prvog izdanja festivala, u Beograd je stigla publika iz čak 30 različitih zemalja, koja je sinoć u prepunom „Hangaru“ u Luci Beograd doživela pravi audio-vizuelni spektakl uz kolosalnu binu i produkciju kakva je rezervisana samo za najveće svetske festivale elektronske muzike.

Kaleidoskop lasera i moćan zvuk najnovije generacije dominirali su podijumom „Hangara“ Luke Beograd koji je posebno dizajniran i pretvoren u megaklub u kojem se produkcija proteže kroz ceo prostor.

Antoligijski „Rejv u Hangaru“ Fetboj Slima dodatno je pojačalo industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1.500 metara pravo niz ulicu od Trga republike.

Britanski mag držao je publiku u visokoenergetskom naboju od prvih do poslednjih taktova, uz masivne esid sintove, haus klasike, rejverske himne i neke od numera grupa za koje zna cela planeta kao što su „Daft pank“, „Prodidži“ ili neke od njegovih megahitova kao što su Praise You, Right Here, Right Now ili Star 69 koju je uglas skandiralo više od 7.000 ljudi.

Već prve večeri, festival je prevazišao sva očekivanja, a tek danas prelazi u svoj puni format uz program koji će bez prekida trajati još 50 sati, te pored glavne lokacije, program kreće i u klubovima kao što su „Dragstor“, „20/44“, „Mladost“, „Gadost“, „Gajba“, „Mint“, „Dot“ i drugi.

Centralni spektakl i večeras se održava u Luci Beograd, gde će u „Hangaru“ nastupati Nina Kravic, Daks Džej, „Aj hejt models“, Aleksi Perala, „Monosakarid“ i „Neutron“.

Ulaznice se još mogu pronaći na blagajnama širom Beograda, a za sve koji dolaze sa strane, biće ostavljena i određena količina pojedinačnih ulaznica na ulazu svake od brojnih lokacija, uključujući i „Hangar“ u Luci Beograd.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи