Fetboj Slim otvara „Nou slip" festival

„Nou slip" festival u Beogradu, koji će trajati do nedelje, 18. novembra, otvara di-džej zvezda, Fetboj Slim. Novi festivalski format u organizaciji Egzit tima, održaće se na 12 lokacija širom grada, na kojima će nastupiti preko 100 izvođača.

„Nou slip" će u 22 časa otvoriti Fetboj slim, a na festvalu će nastupiti i Nina Kravic, Kasijus, Di-Džej Tenis, Marsel Fengler, Daks Džej, Aj Hejt Models, Aleksi Perälä, Fransoa Iks, Moli, Olof Dreijer, Randomer, Blek Merlin, Agnes Aves, Filip Berg i brojni drugi.

Glavni audiovizuelni spektakl dešava se tri uzastopne noći u Velikom Hangaru u Luci Beograd, a ukupan program dešava bez prekida u satnici i prostire se kroz klubove, prodavnice ploča, konferencijske sale i druge lokacije kao što su „Drugstore", „20/44", „MARSH.Open Space", „Yugovinil", „Mladost", „Gadost", „Gajba", „Dot", „Pržionica D59B", „Mint" i „Tranzit!".

Na glavnoj festivalskoj lokaciji u „Velikom Hangaru" u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39) već je sagrađena masivna bina koja Beogradu donosi audio-vizuelni spektakl na nivou najvećih svetskih elektronskih festivala.

Festivalski kompleti ulaznica su rasprodati i u prodaji su danas do 20 časova samo pojedinačne ulaznice od 1.590 dinara za četvrtak, odnosno petak, te 1.390 dinara za subotu u „Velikom Hangaru“, kao i od 690 dinara za petak ili subotu u „Drugstoru!“.

Ulaznice će biti ostavljene i na blagajnama na ulazu svake od lokacija, po cenama od 2.000 dinara za regularnu, odnosno 3.500 dinara za VIP ulaznicu za „Hangar“, te 1.000 dinara za ulaznicu u „Dragstoru“. Ulaznice se prodaju na blagajnama prodajne mreže Gigstix širom Srbije i onlajn putem sajta nosleepfestival.com.

Ulaz za žurke u ostalim klubovima, za sve one koji nemaju festivalske narukvice, biće naplaćivan na ulazu, ukoliko kapacitet kluba ne bude bio popunjen. Kompleti ulaznica biće menjani za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke, a informacije o zameni vaučera za festivalske narukvice, kao i sve ostale korisne informacije nalaze se na linku nosleepfestival.com/sr/vodic.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи