„Džinks“ slave 25 godina karijere u Beogradu

Alt-pop bend „Džinks“ proslaviće 25 godina karijere koncertom 21. decembra u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda.

„Izuzetno se veselimo što ćemo konačno u Beogradu imati pravi koncert, stvarno nismo dugo, i to još u Domu omladine gdje se osjećamo kao kod kuće. Nema bolje!“, poručuju iz benda.

Bend „Džinks“, koji predvode pevačica Jaja i gitarista i autor Koko Maskolito osnovan je 1993. godine u Zagrebu, a od prvog velikog hita Smijem se prošlo je dve decenije.

Iako im u početku nije bilo lako, „Džinks“ danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih regionalnih bendova.

Od pesama Brazila, Ljeta, Na plaži, Koliko suza, Tamo gdje je sve po mom, preko Na čemu si ti, Da smo se voljeli manje i brojnih drugih, „Džinks“ su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvek iznova potvrđivali status na sceni, što danas cene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Sa aktuelnog albuma Pogrebi & Pomiriši, sa kog su se već postali hitovi Jesmo li dobro, Maradona i Ako si rođen u posljednje vrijeme, „Džinks“ su nedavno izdvojili kao singl Kontinental Blu.

„Zadovoljni smo pjesmom, uspili smo u većoj mjeri nego inače postići ono što sam hteli. Sudeći prema reakcijama na koncertima kada ju izvodimo, publika ju je uostalom već prepoznala kao jednu od svojih omiljenih skladbi. Dakle možemo reći da je ovo singl na zahtjev publike“, poručuju iz benda.

Ulaznica za beogradski koncert „Džinks“ košta od 1.200 dinara, a od 1. decembra biće 1.500 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno preko „Eventima“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи