Kolja u rasprodatoj Kombank dvorani

Gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja svirao je i pevao skoro dva sata publici u punoj sali Kombank dvorane. Na kraju koncerta ispraćen je gromoglasnim ovacijama i skandiranjem. Kolja je iskoristio koncert da svojim obožavaocima predstavi novi autorski album „4 prsta“.

Koncert je simbolično počeo puštanjem instrumentala sa albuma 4 prsta, nakon kog se na pozornici pojavio Kolja u odelu i zasvirao s bendom pesmu sa novog izdanja - Starost neće nikoga da čeka.

Posle kratkog „Dobro veče, Beograde“, Kolja, gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević posegnuli su za starim adutom Da li venem ili zrim.

Sa svakom odsviranom pesmom rasla je euforija u dvorani, koja je na trenutke prelazila u zaglušujuću buku.

Bend je svirački savršeno plovio kroz bluz, rok i srodne žanrove, baš kao i na albumu 4 prsta. Posebnu boju su donosili izleti u tango Crna ptica i valcer Milicioner.

„Evo jedne stare kompozicije. Hteli smo da je izbacimo sa ploče, ali, ipak, nismo, pa moram da je pevam“, ovako je Kolja najavio čuvenu I, eto, udade se ti za konja, a B.J. bluz izamamio je masovno skandiranje pokojnom Brajanu Džonsu, jednom od osnivača „Rolingstounsa“.

Sa novog albuma Kolja i momci su izveli Ala je lep ovaj svet, Kad sam na svet ovaj pao i Oj duledu, a u finišu je usledila još veća euforija u uzavreloj dvorani sa pesmama Užički herion, Rajko i Može malo sutra.

Konačno, višeminutno skandiranje „Kolja, Kolja, Kolja“ iznedrilo je bis.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи